Вход за регистрирани
Забравена парола?
Регистрация
Кошница: празна

Количката е празна

За нас

За нас

За нас

Защо?
   Ние от Карауто вярваме, че в бранша на авточастите и автоаксесоарите обслужването към крайния клиент все още не е достигнало необходимото ниво и качество.
   Причината, поради която направихме този сайт е да променим това, предлагайки качествени продукти, богат асортимент, конкурентни цени, флексибилно и бързо обслужване.
   Екипът на Карауто разполага с необходимия брой специалисти, които могат да ви осигурят най-иновативните и подходящи продукти и решения. Концепциите по отношение на ценообразуване, дългосрочна стратегия и визия на онлайн магазина са създадени от хора, които имат опит и в други различни сектори. Идеята е да предложим комбинация от продукт и услуга, които ще удоволетворят изцяло желанията ви.
Как?
   Дългосрочната стратегия на Карауто е да изгради прозрачни отношения със своите клиенти, независимо от това дали са корпоративни или крайни потребители, какъв е обемът на поръчката или дестинацията на доставката. При нас няма да видите задраскани цени на повечето продукти, както и оцветени в червено специални промоционални предложения, тъй като в повечето случаи т. нар. "задраскани" цени не са актуални на пазара от доста време. В нашия онлайн магазин промоциналните цени ще бъдат наистина такива и ще са валидни за определени продукти, а не за почти целия ни асортимент.
   Положен е старателен интелектуален труд по отношение на изграждането на инфраструктурата и визията на самия сайт. Детайлно сме работили и по оперативната част, тъй като за нас най-важното е да правим това, което казваме. Винаги сме отворени към идеи от ваша страна, които смятате, че биха допринесли за подобряването на нивото на нашите услуги, комфорта на пазаруване в онлайн магазина ни или до по-продуктивното изпълнение на поръчките.
Какво?
   В нашия сайт ви предлагаме продукти от ниския до високия ценови клас. Това, което не можете да намерите при нас, са авточасти, гуми или други продукти втора употреба.
   Нашата компетентност и дългогодишен опит доказват, че винаги продуктите втора употреба излизат по-скъпи отколкото нови такива, било то и от по-нисък клас.
   Разполагаме с достъп до десетки хиляди артикули, голяма част от които не можем да поместим в нашия сайт. В случай, че търсите продукт, който не откривате в магазина ни, моля, оставете ни съобщение или ни потърсете на телефоните, посочени в сайта. Ние ще намерим търсения от вас продукт, използвайки същия метод на ценообразуване както за артикулите в сайта и ще се свържем обратно с вас.
   Предлагаме широка гама от продукти на конкурентни цени. В случай, че намерите продукт на по-ниска реална клиентска цена от нашата, ние ще се постараем да ви дадем същата или по-добра такава, след което (при възможност) ще я оставим като базова в нашия магазин. По този начин вие ни помагате да бъдем конкурентни на пазара, за което ви благодарим.

 

CarAuto.BG работи с бисквитки. Използвайки този сайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за Поверителност