Вход за регистрирани
Забравена парола?
Регистрация
Кошница: празна

Количката е празна

Ремонт на Компютри за двигател на Opel

Ремонт на Компютри за двигател на Opel

Ремонт на Компютри за двигател на Opel

Предлагаме ремонт на  компютри за двигател на Opel автомобили, цената на ремонта е от 150 до 250лв в зависимост от повредата на модула. От информацията, която е предоставена по-долу може да научите повече за проблемите и симптомите, които се появяват и са признак, че вашият компютър е за ремонт.

При интерес от ваша страна или нужда от информация, можете да се свържете на:

Тел: 0886339978

инж. Владислав Викторов

e-mail: vlladii@gmail.com

e-mail: carautobg@gmail.com

Skype: vladislav.viktorov

Компютрите които ремонтираме са следните:

Siemens Simtec 70

 

Поправка на дефектен авто компютър ( ECU ) Siemens Simtec 70 за двигател X18XE1, X20XEV, X20XER, X20XER, X20XEV ecotec. Използва се в OPEL Astra, OPEL Vectra, OPEL Zafira. Ако вашата кола  е Опел Астра, Зафира или Вектра с двигател X18XE1, X20XEV, X20XER, X20XER, X20XEV екотек и не пали, имате нестабилни обороти, показва при диагностика една от следните грешки:   P0230 - Реле на горивната помпа P1120 - Сензор на педала на газта 1 P1122 - Сензор на педала на газта 2 P0351 - Запалителна бобина първи цилиндър P0352 - Запалителна бобина втори цилиндър P0353 - Запалителна бобина трети цилиндър P0354 - Запалителна бобина четвърти цилиндър P1550 - Дроселна клапа, датчик за разпределителен вал, датчик за колянов вал   или нямате връзка с компютъра, това са показателни симптоми, че вашият компютър е за ремонт.Ппри нас може да се извърши качествен ремонт на вашият авто компютър Siemens Simtec 70 за двигател екотек X18XE1, X20XEV, X20XER, X20XER, X20XEV. Купуването на втора употреба електроника ( компютър ) за Опел, Siemens Simtec 70 не е най-доброто решение, защото не може да знаете в какво състояние се намира този използван компютър, а и се налага да купите комплект компютър, имобилайзерна кутийка на ключалката и ключовете. Също така донора от който взимате този комплект трябва да е точно като вашата кола с всички подробности и да няма разминаване с оборудването на вашата кола за да работят системите на автомобила коректно.
Тези неудобства и проблеми по търсенето на нов или втора употреба компютър могат да бъдат избегнати ако използвате нашите услуги и ние ремонтираме вашият повреден компютър. Същите симптоми за повреден компютър се отнасят и за следващите компютри на показаните по-долу снимки.

 

 

 

 

 

Siemens Simtec 71

5WK9 154

 

 

 

DUYA 12230554

 

 

 

 

CarAuto.BG работи с бисквитки. Използвайки този сайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за Поверителност